loading...

Hallo! Graag stel ik me even aan je voor.

Ik ben Jelmer, een 21 jarige HBO-student die vanuit huis toestellen snel en nauwkeurig repareert. Ik repareer iPhones in Assen en Groningen. Nadat ik een paar jaar geleden begon met het repareren van mijn eigen iPhone bleek dat het repareren mij goed afging. Aangezien het openen van iPhones een specifieke benadering vraagt, begon het als een hobby die ik gespecialiseerd heb. Dit is doorgegroeid naar het repareren van de iPhones van kennissen en nog later ben ik begonnen met StudFix.

Voor de veel voorkomende reparaties zoals een nieuwe accu, homeknop vervanging, scherm vervanging, power button vervanging, software problemen, speakers, laadunits enzovoort kunt u bij mij terecht. Ook wanneer een iPhone waterschade heeft lukt het mij vaak weer om deze aan de praat te krijgen (onder de juiste omstandigheden, hangt af van de schade).

Aangezien ik een kamer in mijn huis heb ingericht tot iPhone-werkplaats hoef ik geen winkelruimte te huren. Hierdoor kan ik mijn tarieven zo scherp mogelijk houden. Je krijgt dus de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.